Om de ambitie van de MSRE Alumni Association te kunnen borgen, is sponsoring uit het bedrijfsleven zeer welkom. Alle informatie hierover is te vinden in de sponsorbrochure. Daarbij streeft de MSRE Alumni Association naar een duurzame relatie met haar sponsoren, gefundeerd op wederzijds profijt.

Als sponsor biedt u ondersteuning aan, en profiteert u van, een select gezelschap van hoogopgeleide en ervaren vastgoedspecialisten met een breed gemêleerd netwerk.

Er bestaand verschillende mogelijkheden om de MSRE Alumni Association. Stuur een e-mail aan sponsorwerving@msrealumni.nl voor meer informatie.

Vrienden van de msre alumni association

Cushman & Wakefield combineert een wereldwijd kennisnetwerk met innovatie, ondernemerschap en diepgewortelde lokale marktkennis. Om toonaangevend te blijven zorgen we ervoor dat onze professionals worden gefaciliteerd in hun aanhoudende zoektocht naar innovatieve oplossingen in de veranderende wereld. We investeren in menselijke duurzaamheid door te investeren in het opleiden van de vastgoedadviseur van de toekomst.

Syntrus_vastgoed_line_01_kleur

Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en investeert in vastgoed en hypotheken in opdracht van meer dan 60 pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. In totaal beheert Syntrus Achmea Real Estate & Finance 16 miljard euro. Syntrus Achmea Real Estate & Finance staat voor verantwoorde rendementen, duurzaamheid, kwaliteitsvastgoed en transparantie. Voor meer informatie kijk op: www.achmeavastgoed.nl.