Iedereen heeft gehoord van blockchain, weinigen snappen er nog iets van. De MSREAA organiseert op 8 november het BLOCKCHAIN seminar op de ASRE. Cryptotrader zal een presentatie geven waarna het ons duidelijk wordt wat blockchain nou precies is en wat de toepassingen zijn in het vastgoed. Daarnaast is de oprichter van Brickex aanwezig om over hun blockchain platform en toepassingen te vertellen. De mogelijkheden van blockchain worden op deze dag tastbaar gemaakt waar tenslotte enkele marktpartijen uit het vastgoed vertellen wat ze al doen of willen gaan doen met blockchain. Het meest interessante is natuurlijk om deze partijen met elkaar in discussie te laten gaan. Hoe ziet ons werkgebied er in de toekomst uit door de komst van blockchain? Na deze middag, op donderdag 8 november van 16.00u tot 19.30u, zal het je eindelijk duidelijk zijn wat ‘blockchain’ nu eigenlijk inhoudt en wat ermee zou kunnen. Meld je nu aan.

Sprekers o.a.

  • Cyptotrader
  • Brickex