Sluit jij het jaar met ons af!

Het bestuur van de MSRE Alumni Association wil je uitnodigen voor het annual dinner op vrijdag 7 december 2018. Het annual dinner staat in het teken van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt, wat is er afgelopen jaar gebeurd en wat kunnen we aankomend jaar verwachten?

De avond zal beginnen met een borrel welke een unieke gelegenheid bied om oud studiegenoten en vastgoed professionals te ontmoeten. Na de borrel en het gesprek over de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt wordt een driegangen menu geserveerd. Na het diner biedt de ruimte de mogelijkheid om tot middernacht na te praten.

 

Annual diner

Het annual dinner zal plaats vinden op vrijdag 7 december vanaf 17.30 bij George Marina (Amsterdam Amstel). De dresscode is Tenue de Ville.

 

Het Menu

 

 

 

Als MSRE alumni ben jij er toch ook bij

We bieden je als alumni lid dit jaar de mogelijkheid om een introducé mee te nemen. Deze introduce is een oud studiegenoot die nog geen alumni lid is, je introduce studeert momenteel aan de MSRE, of je introducé is voornemens de MSRE te gaan volgen. Het beschikbare aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij en meld je hier aan! Vermeld bij je aanmelding de naam van je introducé en de menukeuze.

Mocht jij of je introducé onverhoopt niet kunnen meld je dan uiterlijk 1 december af, anders zijn wij genoodzaakt de kosten a € 75,- per persoon in rekening te brengen.

 

De locatie

George Marina is goed bereikbaar met openbaar vervoer Amsterdam Amstel station en met de auto. Voor meer informatie over de locatie zie onderstaande gegevens.