De sloepentocht vond dit jaar plaats op woensdag 28 juni. Om 18:00 uur stapten we bij Loetje Centraal in een luxe sloep met relaxte kussens en een goed gevulde bar. Mooi weer was besteld, maar gelukkig had de boot ook een overkapping beschikbaar.
Tijdens de sloepentocht vertelden Marco Mosselman MSRE (Syntrus Achmea Real Estate & Finance) en Michel Crolla (Gemeente Amsterdam) over de bijzondere investeringscasus 1012Inc. 1012Inc koopt vastgoed in het Amsterdamse Wallengebied met als doel om crimineel vastgoedbezit uit te bannen, een positieve invloed te kunnen hebben op de gebiedskwaliteit, én om geld voor haar aandeelhouders te verdienen. Syntrus Achmea Real Estate & Finance investeert namens twee van haar klanten in 1012Inc. Vanuit de boot was een deel van de vastgoedportefeuille van 1012Inc te bewonderen.
Door een communicatiefout was de bestelling van de pizza’s dit jaar helaas niet goed doorgekomen. In plaats daarvan, werden warme hapjes aan boord gebracht. Rond 20 uur meerde de boot weer aan bij het Centraal Station. Diverse groepjes zijn daarna op eigen gelegenheid in de stad nog iets gaan eten. Een prima oplossing. Maar volgend jaar is er hopelijk toch weer gewoon pizza!