Op vrijdag 7 april vond bij de ASRE het eerste seminar van de MSRE Alumni Association plaats. Omdat het retail landschap in beweging is was dit een mooi thema voor deze bijeenkomst. Ruud Veltenaar, Jeroen Lokerse en Rens van de Schoor gaven hun visie op de Nederlandse retailmarkt.

Alumnus Justin Braam:

het retail seminar van de MSRE Alumni op 7 april was een inspirerende bijeenkomst met aansprekende presentaties van Rens van der Schoor, Jeroen Lokerse en Ruud Veltenaar, waar de (recente) historie, het heden en de (nabije) toekomst mooi samen werden gebracht met verhalen uit de praktijk en de uitdagingen die ons nog te wachten staan in de retailmarkt. De sprekers gaven met hun presentaties en stellingen in ieder geval veel voer voor discussie, waar na afloop van een gezellige borrel nog een tijd lang over werd nagepraat. Top georganiseerd en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!”.

 

Namens het bestuur gaat onze dank uit naar de ASRE voor het beschikbaar stellen van de locatie en de borrel. Wim van de Post voor het zijn van de moderator van de middag en alle sprekers, Rens van der Schoor, Jeroen Lokerse en Ruud Veltenaar voor hun komst. Ook bedanken we de sponsoren van de MSRE AA, met een speciale vermelding voor syntrus achmea real estate en finance.