De MSREAA organiseert op 8 november het BLOCKCHAIN seminar op de ASRE. Iedereen heeft gehoord van blockchain/ crypto/ Bitcoin, maar wat is het nu eigenlijk? Cryptotrader.nl zal een presentatie geven waarna het ons duidelijk wordt wat blockchain/crypto nu precies is. De founders van VMC.ai (designed for the future of human mobility, o.a. de blockchainbus) komen vertellen over de mogelijkheden in de praktijk en hoe onze mobiliteitsoplossingen gaan veranderen. Na hun presentatie gaat de term ‘blockchain’ definitief voor ons leven, maar hoe is dit van toepassing in de vastgoedsector? De oprichter van Brickex.io (Decentralized Real Estate Trading) vertelt ons over hun blockchain platform en toepassingen daarvan in het vastgoed. De blockchaintoepassing van Dominium.me laat zien dat er nog meer oplossingen mogelijk zijn met blockchain. Na afloop van deze presentaties wordt bekeken hoe andere marktpartijen in het vastgoed bezig zijn met blockchain en op welke wijze. Robert Freijsen, innovator bij Ymere, lanceert op korte termijn een aansprekende blockchaintoepassing en Elsbeth Quispel van Cushman deelt haar ervaringen met blockchain. Hoe ziet ons werkgebied (of ons leven) er in de toekomst uit door de komst van blockchain? Het meest interessante is natuurlijk om deze partijen met elkaar in discussie te laten gaan onder het genot van een drankje en hapje.

Deze middag wordt door niemand minder dan MRE kerndocent Governance, Strategy & Stewardship Rodria Laline in goede banen geleid. Laline heeft een rijke ervaring aan boardroom functies in het internationale bedrijfsleven. Naast deze functies doceert ze sinds jaar en dag op vele vermaarde business schools zoals Harvard en INSEAD. Na deze middag, op donderdag 8 november van 16.00u tot 20.30u, zal het je duidelijk zijn wat ‘blockchain’ nu eigenlijk inhoudt en wat ermee zou kunnen.   Meld je nu aan!

 

Onze top-sprekers:

Rodria Laline – MRE kerndocent Governance, Strategy & Stewardship en heeft vele functies bekleed in global innovation and R&D collaborations

Martin Jansen en Herman de Jongste (Cryptotrader.nl) ‘Dé Nederlandstalige community in cryptocurrency.’

Jochem Verheul (VMC.ai) ‘Blockchain platform designed for the future of human mobility.’

Jeroen de Leijer (Brickex.io) ‘Decentralized Real Estate Trading.’

Esther Dekker (Dominium.me) ‘The world’s first global property platform on the blockchain.’

Robert Freijsen (Ymere) – Corporatie Ymere over de toepassing van Blockchain in haar gebouwen.

Elsbeth Quispel (Cushman & Wakefield) – Head of Strategy & Innovation over haar ervaring met Blockchain