Iedereen heeft gehoord van blockchain/ crypto/ Bitcoin, weinigen snappen er nog iets van. De MSREAA organiseert op 8 november het BLOCKCHAIN seminar op de ASRE. Cryptotrader.nl (Herman de Jongste PhD) zal een presentatie geven waarna het ons duidelijk wordt wat blockchain/crypto nu precies is. De oprichter van Brickex.io (Decentralized Real Estate Trading) vertelt ons over hun blockchain platform en toepassingen daarvan in het vastgoed. Misschien heb je al gelezen over de blockchain bus in Gouda van VMC.ai? Een van de founders komt vertellen over het blockchain platform designed for the future of human mobility. Dit is slechts het begin. De founders van VMC.ai komen vertellen over de mogelijkheden in de praktijk en hoe onze mobiliteitsoplossingen gaan veranderen. Na hun presentatie gaat de term ‘blockchain’ definitief voor ons leven). Na afloop van de presentaties wordt bekeken welke marktpartijen in het vastgoed ‘bezig zijn’ met blockchain en op welke wijze. Het meest interessante is natuurlijk om deze partijen met elkaar in discussie te laten gaan. Hoe ziet ons werkgebied (of ons leven) er in de toekomst uit door de komst van blockchain?

 

Deze middag wordt door niemand minder dan MRE kerndocent Governance, Strategy & Stewardship Rodria Laline in goede banen geleid. Laline heeft een rijke ervaring aan boardroom functies in het internationale bedrijfsleven. Naast deze functies doceert ze sinds jaar en dag op vele vermaarde business schools (Harvard, INSEAD). Na deze middag, op donderdag 8 november van 16.00u tot 19.30u, zal het je eindelijk duidelijk zijn wat ‘blockchain’ nu eigenlijk inhoudt en wat ermee zou kunnen. Meld je nu aan!

 

Sprekers o.a.:

Rodria Laline – MRE kerndocent Governance, Strategy & Stewardship en heeft vele functies bekleed in global innovation and R&D collaborations

Cryptotrader.nl – Non-profit platform voor een community in Cryptocurrency en blockchain

Brickex.io – Blockchain platform en toepassingen daarvan in het vastgoed

VMC.ai – Blockchain platform designed for the future of human mobility